Magyarul In English
Címlap

felmérés

Őszi konjunktúra felmérés


A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Nonprofit Kft. (MKIK GVI) 1998 óta évente kétszer rendszeresen felméri a magyar vállalkozások üzleti helyzetét és várakozásait.

Különleges workshop-sorozat az Euromenedzser Kft.-nél!


Kedves Partnerünk!


Tekintettel arra, hogy visszajelzések alapján néhány Partnerünknél nem működött a link az új statisztikai felméréseink miatt, ezért elküldjük Önnek ismételten meghívásunkat és kérdőívünket:

Különleges workshop-sorozatra hívjuk meg, melyet először tartunk nyílt napon is.

Indul a 2. "Atipikus foglalkoztatás" felmérés


A Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (KEMKI), a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával Komárom-Esztergom megyei Igazgatósága (KEM-NAK), a Selye János Egyetem Gazdaságtudományi Karával, a Szent István Egyetem Menedzsment és HR Kutató Központjával együttműködve már második alkalommal széleskörű felmérést végez a gazdasági élet szereplői körében, hogy beazonosítsák a válságból való kilábalás, valamint a növekedés idején elterjedt jellegzetes foglalkoztatási üzleti modellek és az újszerű foglalkoztatási formák (pl.

Életmóddal kapcsolatos kérdőívHamarosan az életmóddal és az életvitelünk fejlesztésével kapcsolatos kérdőíveket fogunk kiküldeni  a hírlevelünkre feliratkozottaknak.

Amennyiben szeretne Ön is részt venni a kérdőív kitöltésében, kérjük iratkozzon fel!
Köszönjük.

Üdvözlettel:
az Euromenedzser munkatársai


Feliratkozás RSS - felmérés csatornájára