Magyarul In English
Címlap

György

Térségi Klaszterek Szövetsége nyitórendezvénye


Cégünk vezetője, Szügyi György is részt vett a Térségi Klaszterek Szövetsége 2013. október 9-i rendezvényén Algyőn, melyen Területi együttműködések kialakítása témában Klaszterszövetség a gazdasági lehetőségek koordinált hasznosítására a megyei gazdaságfejlesztés sikeres megvalósításához címmel tartott előadást.

A rendezvényről megjelent cikket és az ott készült képeket itt tekintheti meg.


IIR Financial Control Analyst Course


Az IIR Hungary szervezésében 2013. október 14-15-én kerül megrendezésre Budapesten a „Financial Control Analyst Course” című szeminárium, melynek egyik előadója ismét Szügyi György lesz.

Vezetőképzés másképp: A NORDIC modell

Tisztelt Partnereink!

Ezúton ajánljuk szíves figyelmébe a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Humán Szakemberek Országos Szövetsége pártolásával Csongrád megyében működő Humán Klub következő összejövetelét melynek témája:

Vezetőképzés másképp: A NORDIC modell

Előadó:    Baneth Péter
                Mc. Millen és Baneth Kft.

HSZOSZ konferencia a "Hűség városában"!

Tisztelt Partnereink!

A Humán Szakemberek Országos Szövetsége (HSZOSZ), az MTA IX. Osztály Gazdálkodástudományi Bizottsága (MTA-GB) és a Nyugat-Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kara (NyME) tisztelettel meghívják Önt és munkatársait, valamint a téma iránt érdeklődőket "A XXI. század HR kihívásai - életminőség és versenyképesség" című szakmai konferenciára.

Időpont:    2012. május 23.  10.00 – 16.30 óra

Riport a Városi Televízióban Szügyi Györggyel

Tisztelt Partnereink!

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatala 2012. február 6-án közös gondolkodásra hívta meg a szegedi gazdasági élet meghatározó képviselőit az idei költségvetési rendeletről és az ezzel kapcsolatos célokról, tervekről, elképzelésekről, melyek városunk hosszú távú fejlesztését célozzák meg.

A találkozón Szügyi György úr interjút adott a Szegedi Városi Televízió riporterének, melyet az alábbiakban tekinthetnek meg:

Rádióinterjú Szügyi Györggyel

Tisztelt Partnereink!

Örömmel tájékoztatjuk minden kedves Partnerünket, hogy Iskolaközpontunk elnök-vezérigazgatója Szügyi György, a Magyar Rádió szegedi régió szerkesztőségének (MR6) 2011. szeptember 7-én 15:40 perctől kezdődően interjút adott, melyet az alábbi webhelyen elérhető az Önök részére is.

Humán klub előadás a Kamarában!


Tisztelt Partnereink!

    Ezúton tájékoztatjuk Önöket arról, hogy 2011. február 15-én, 15:00 órai kezdettel Iskolaközpontunk elnök-vezérigazgatója, Szügyi György, előadást tart a Csongrád megyei Kereskedelmi és Iparkamara székhelyén a "Vállalkozások működési hatékonyságának növelése az egyéni munkavégzés és a munkatársi együttműködés fejlesztésével " címmel, melyre ezúton hívjuk meg Önöket is sok szeretettel!

Időpont: 2011. február 15., 15:00 óra

Karácsonyi ajándék az Euromenedzser munkatársai számára!

Tisztelt Partnereink!

Idén, az Euromenedzser Tanácsadó és Képzési Központ vezetősége, abban az ajándékban  részesítette munkatársait, hogy 2010. december 23-án, csütörtökön, a Napfényfürdő Aquapolisban tölthetnek egy teljes napot, felkészülve az új esztendő várható feladataira. A dolgozók kipróbálhatják a csúszdákat – közöttük Európa leghosszabb vízi csúszdáját -, valamint a családi és csendes wellness részleg élménymedencéit. Mivel a rekreációra nagy hangsúlyt fektet cégünk, így a munkatársak számára ez egy kiváló lehetőség a kikapcsolódásra.

Oldalak

Feliratkozás RSS - György csatornájára