Magyarul In English
Címlap

szakképzési hozzájárulás

Sikeres Szakképzési hozzájárulás előadás


Tisztelt Partnereink!

Ezúton tájékoztatjuk Partnereinket, hogy nagy sikerrel zárult a Szakképzési hozzájárulás munkaáltató képzésére fordítható hányadának elszámolási rendjéről szóló képzésünk, melyet Iskolaközpontunk gazdasági igazgatója Szügyi Györgyné tartott.

Üdvözlettel
az Euromenedzser munkatársai

Egy kapu bezárul december 31-én!

Tisztelt Partnereink!

A mai Magyar Közlönyben (2011/139.) megjelent a szakképzési hozzájárulás elszámolási szabályairól szóló újrakodifikált törvény, amelynek száma 2011. évi CLV. lett.

A törvénytervezetből már látszott, hogy a saját munkavállaló képzésére fordítható szakképzési hozzájárulási lehetőséget nem tartalmazza, ekkor még lehetett reménykedni abban, hogy végszavazás előtt a Parlamentben visszakerül a hozzájárulás teljesítésének ez a kedvelt módja.

Nem így történt.

Szakképzési hozzájárulás felhasználása képzésre! (2011/11)

Tisztelt Partnereink!

Ezúton szeretnénk Partnereink szíves figyelmét felhívni egy kiemelkedően fontos gazdasági határidőre, ami 2011. június 30!

A szakképzési hozzájárulás elszámolhatósága nem az egyszerűsödés felé haladt, de Partnereink továbbra is számíthatnak az Euromenedzser Képzési Központra, valamint az általunk megvalósított képzések lebonyolítására, a szabályos dokumentálás, valamint a bevallás és az adatszolgáltatás összeállításában nyújtott segítségadás területén is!

Már csak pár nap! Szakképzési hozzájárulás 2010. első fél év

Tisztelt Partnereink!


Már csak pár nap a  2010. első fél éves szakképzési hozzájárulás elszámolási időszakából!
Amennyiben van még elszámolható kerete, és azt nálunk, képzésre szeretné fordítani, kérjük, keressen bennünket telefonon, e-mailben, vagy személyesen iskolaközpontunkban, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre!

Elérhetőségeink:

http://euromenedzser.hu/kapcsolat/elerhetosegeinkKözeledik a július 20-i szakképzési hozzájárulás előlegfizetési határidő!

Kedves Partnereink!Bár még csak júniusra fordítottuk a naptároldalt, de rohamléptekkel közeledik a július 20-i szakképzési hozzájárulás előlegfizetési határidő is. Ekkor az első félévi bruttó kötelezettség 70 %-áig csökkenthető a törvény szerinti, szakképzést egyéb módon támogató kifizetésekkel.
Feliratkozás RSS - szakképzési hozzájárulás csatornájára