Magyarul In English
Címlap

Környezeti politikánkAz Euromenedzser Tanácsadó és Képzési Központ Kft. elkötelezett az emberek személyes szabadságának, mobilitásának támogatásában. Mindezzel a legfejlettebb technológiák működésképességének, a környezet megóvásának, az ökológiai lábnyom harmonikus csökkentésének tudatos partnere mind a szociális, ökológiai és gazdasági-társadalmi fejlődésben.

A XXI. század műszaki-technológiai fejlődésének sajátosságait a környezetvédelem stratégiai szerepe mellett olyan személyes érzékenységgel és érdeklődéssel kezeli, mely a jövő műszaki tudományos gyakorlatának az ökológiai egyensúlyt megőrző jellegét erősíti. Mindezek alapján aktív részt vállal a természeti erőforrásokon túl, az emberi egészség és teljesség, természeti környezetünk megóvásában.

Környezetvédelmi elveink nagymértékben irányt mutatnak környezeti politikánk prioritásaiban és megvalósításában egyaránt.

Az Euromenedzser Tanácsadó és Képzési Központ Kft vezetése:

1.    Az ökológiai lábnyom harmonikus mértékéért kiemelten síkra száll.

2.    Az ökológiai folyamatokat úgy szolgálja, hogy közben céges versenyképességét fokozza.

3.    Céljainak megvalósítása során a környezeti hatások komplex felmérését és minden káros hatás megelőzésének lehetőségét keresi.

4.    A környezetvédelmi politika és irányelvek betartását stratégiai intézkedései mellett, rutinfeladatai között is megvalósítja.

5.    Az érintett intézményekkel, hatóságokkal, szakigazgatási szervekkel bizalmi, őszinte együttműködést folytat annak érdekében is, hogy környezeti vészhelyzetek megelőzésében és eredményes elhárításában mintaértékű jó gyakorlatokat valósítson meg.

6.    Minden munkatársát a környezeti politika, a környezetvédelmi feladatok megfelelő tájékoztatásával, folyamatos képzésével, erkölcsi és anyagi motiválásával is támogatja, hogy a környezeti felelősségtudat példamutató módon gyakorlott és folyamatosan fejlesztett munkakultúra elemmé váljék.