Magyarul In English
Címlap

Társadalmi-felelősségvállalási politikánk (CSR)Az Euromenedzser Tanácsadó és Képzési Központ Kft. társadalmi felelősségvállalási politikája összhangban van az alapításakor megfogalmazott feladataival és hosszú távú elképzeléseivel.

A társadalmi felelősségvállalási politikánk alapján végzett munkánk kiterjed a szolgáltatásaink teljes körére.

Cégünk teljes tevékenysége szűkebb és tágabb környezetének életében a társadalmi, gazdasági és környezeti felelősségvállalás mintájaként igyekszik szolgálni. Megbecsüléssel fogadja minden partnerét együttműködései során, és kiemelt figyelmet fordít a mikro, kis, közepes és nagyvállalatok együttműködéseinek harmóniájára. A különböző gazdasági és érdekvédelmi szerveződéseket (KISOSZ, IPOSZ, VOSZ, Kereskedelmi és Iparkamara, Klaszter-formációk stb.) a kiegyensúlyozott érdekharmonizáció és a korrekt párbeszéd eszközeinek tekinti.

Cégünk kiemelten támogatja szűkebb és tágabb környezetét, szolgálja az egészséges fizikai és mentális lét megvalósítását. A fenntarthatóság gazdasági, társadalmi és környezeti felelősségvállalásának tudatában minden formában, örömmel szolgálja (a jövő kulcsterületei az autóipar, energetika, környezetre veszélyes technológiák nagy gyártószervezetei beszállítói menedzsmentjét), készséggel dolgozik korrekt értékcserén alapuló beszállítóként is.

Tudatosan építi, fejleszti kommunikációját és együttműködését a nemzetközi szervezetekkel, a magyar kormány érintett szervezeteivel, a közszolgálati intézményekkel, önkormányzatokkal, szakigazgatási szerveivel, más gazdasági és civil szervezetekkel, a társadalmi értékteremtés szerepének elsődlegességét és hasznát képviselve.