Magyarul In English
Címlap

Személyes üdvözlés


Korunk felgyorsult, változásokkal, olykor turbulens jelenségekkel tarkított környezete felkészült, paradigmaváltásra kész, innovatív csapatműködésben együttműködő vezetőket és munkatársakat igényel. Előző készségek kialakításához elengedhetetlenül szükséges az egyéni és csapatműködés tudatossága. A XXI. század kihívásaira adott sikeres válaszokhoz megkerülhetetlen olyan módszerek ismerete és munkakultúrába történő illesztése, melyek az eredménykényszert kreatív önmegvalósítássá, a kihívásokat lelkes és életvidám együttműködéssé szelídítik.

Ezért mondhatjuk el büszkén: a személyes és a vállalati önismeret kialakítására, valamint az azokon alapuló fejlődés megvalósításának elősegítésére nyújtott szolgáltatásunk kiemelten hasznos partnereink számára.

Humánerőforrás-fejlesztő szakembereinkkel (tanácsadók, trénerek, coach-ok, valamin más sikeres nemzetközi és hazai módszertanok adaptálói) érzékenyen figyeljük a terület „jó gyakorlat”–ait, az együttműködések során fontos és reálisan elérhető benchmark-mutatószámait, így munkánk a HR-, és szervezeti kultúra fejlesztésének különlegesen sajátos együttesévé vált, mely komplex hasznosságával is kitűnik.

Elkötelezett munkánk negyedévszázados tapasztalatainak tudatos használata segítségével számos olyan önfejlesztési-, vezetési-, és gazdaságfejlesztési modellt alkottunk, melyek a harmadik évezred sajátosságait figyelembe véve adnak konkrét eszközt a sikerért tenni kész vezetők és munkatársaik kezébe.

Az 1990-es alapításunk óta több mint 1000 vállalkozás és közszolgálati intézmény vezetése számára nyújtottunk munkájuk sikerét támogató szolgáltatást. Néhány partnerünk személyesen is megfogalmazta közös munkánk számukra legfontosabb értékeit, így Ön is képet nyerhet a velük történő együttműködés előnyeiről. A közös munkánk során alkalmazott módszerek és modellek segítségével eredményesebbé, sikeresebbé váltak partnereink. Tapasztalataink, gyakorlatias tanulságaink az Ön számára is elérhetők.


Mindkettőnk érdekét szem előtt tartva búcsúzom így:                                 Tegyen próbára bennünket!


                                                                                                                                                                Üdvözlettel:

                                                                                                                                                                Szügyi György
                                                                                                                                                             elnök-vezérigazgató