Magyarul In English
Címlap

Reziliencia-tréning

Elérhető a Dél-Alföldi régióban is a „REZILIENCIA TRÉNING”!

A reziliencia, mint a cégműködés, munkavégzés során kialakítandó magatartás úgy értelmezhető, mint korunk változás-tűréssel, stresszel és kockázatokkal való hatékony együttélés.

A napi munkavégzésünk során, a cégműködés részeként gyakran,  már-már rendszeresen kerülünk kapcsolatba turbulens változásokkal, frusztráló kockázati tényezőkkel, stresszel. Mindezek megnyilvánulási formája például: túlterhelés, konfliktuskezelés, kiégés, stb. Hatékony kezelésükben segít a reziliens-viselkedés, melynek megfelelő alkalmazásával könnyedebben küzdhetjük le ezeket a kihívásokat.

Segítségével sikeresen alkalmazhatjuk a pozitív pszichológia módszereit a hétköznapokban, és megtanulhatunk adaptív megküzdési technikákat. Erősödik "pszichológiai immunrendszerünk", lelkünk rugalmasabbá, edzettebbé válik. Jobban boldogulunk az élet kihívásaival, a megküzdési technikák alkalmazásával.

Megtanuljuk jobban értékelni a bennünket körülvevő személyeket, dolgokat, eseményeket. Tudatosan formálódik jövő-centrikus szereptudatunk.

A reziliens viselkedéssel rugalmasabbá válnak reakcióink a környezeti változásokkal szemben. Másfajta gondolkodásmód segítségével, a lelki egyensúlyra és stabilitásra törekedve kezeli a kiszámíthatatlan történéseket.

Az IIR (International Institute for Research) konferencia és tréning szervező cég felkérésére a közel múltban debütált képzés egy új, aktuális fogalmat tréning módszertannal bemutató képzés.

Örömünkre szolgál, hogy ez az újszerű, releváns szemléletet és magatartást ajánló módszertan közvetlenül is elérhető általunk.